Autodiagnose

Doordat de meeste auto’s tegenwoordig zijn uitgerust met motormanagement, ABS, airbags, EOBD en CAN technieken, ontstaan er veel problemen met deze systemen. Het ruilen van onderdelen of even iets uitwisselen tussen verschillende auto’s is vaak niet mogelijk. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het stellen van diagnose en reparatie van alle elektrische systemen.

 

Om dit te bereiken zijn wij uitgerust met moderne diagnose apparatuur van BOSCH, SNAP-ON en de originele VW/Audi/Seat/Skoda diagnose apparatuur, met daarbij behorende opleidingen en technische ondersteuning . En natuurlijk de ervaring op het gebied van storingsdiagnose. Hierdoor hebben wij dan ook de mogelijkheid om aan 99% van alle auto’s een diagnose te stellen en/of passende reparatie uit te voeren.

autodiagnose.jpeg

Doordat wij gespecialiseerd zijn in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kunnen we de originele fabriekssoftware updates uitvoeren en hoeft u daarvoor niet meer naar de dealer. Verder hebben wij de gouden regels ‘vervang alleen onderdelen als uit meting blijkt dat deze defect zijn’ en ‘zoek ook de oorzaak van het probleem om herhaling te voorkomen’. Verder beschikken wij over een digitale oscilloscoop om zo signalen zichtbaar te maken van bijvoorbeeld injectors, hall gevers, toerentalsensors, etc. 

 

Dit is een kleine greep uit onze diagnose mogelijkheden. Heeft u een probleem en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op of plan (online) een afspraak in. Onze diagnose mogelijkheden worden dagelijks uitgebreid.