Audi logoVolkswagen logoSeat logoAkoda logo
  • VAG specialist

  • Onderhoud en APK

  • Scherpe tarieven

  • Lekkere koffie

Autodiagnose

Nu de moderne en al wat oudere auto’s zijn uitgerust met motormanagement, ABS, airbags, EOBD en CAN technieken ontstaan er veel problemen met deze systemen. Het ruilen van onderdelen of even iets uitwisselen tussen verschillende auto’s is dan ook vaak niet mogelijk.

Deze manier van diagnose stellen kost u veel tijd en geld dat u wel beter kunt gebruiken. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het stellen van diagnose aan en reparatie van alle elektrische systemen. Om dit te bereiken zijn wij uitgerust met moderne diagnose apparatuur van BOSCH, SNAP-ON, en de originele VW/Audi/Seat/Skoda diagnose apparatuur, met daarbij behorende opleidingen en technische ondersteuning . En natuurlijk de ervaring op het gebied van storingsdiagnose. Hierdoor hebben wij dan ook de mogelijkheid om aan 99% van alle auto’s een diagnose te stellen en/of passende reparatie uit te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Daar hebben wij alle originele apparatuur voor in de werkplaats. Wij kunnen daarmee ook de originele fabriek software updates uitvoeren en hoeft u daarvoor niet meer naar de dealer. Verder hebben wij de gouden regels “vervang alleen onderdelen als uit meting blijkt dat deze defect zijn” en “zoek ook de oorzaak van het probleem om herhaling te voorkomen”. Dus hebt u een storing of probleem kom dan gerust langs, wij proberen u altijd te helpen. Graag wel eerst even een telefoontje of indien mogelijk een (online) afspraak maken.

Ook beschikken wij over een digitale oscilloscoop om zo signalen zichtbaar te maken van bijvoorbeeld injectors, hall gevers, toerentalsensors enz. Dit is een kleine greep uit diagnose mogelijkheden. Hebt u een probleem en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan even contact met ons op, onze diagnose mogelijkheden worden dagelijks uitgebreid.