Diagnose

Bij diagnose denken de meeste mensen aan elektrische storingen, maar niets is minder waar. Tegenwoordig zijn er veel complexe systemen in een auto, waaronder veel mechanische problemen. Denk daarbij aan een rammelende ketting van de motor, een kapotte kettingspanner, slecht schakelen van een automaatbak of gewoon een kraakje tijdens het rijden over een drempel. Bij Autotechniek Leenders zijn we gespecialiseerd om van deze klachten een goede diagnose te stellen met daarbij een juiste prijsopgave voor eventuele reparatie.

 

diagnose.jpeg

Wij werken regelmatig voor andere (auto)bedrijven, die zelf de kennis en/of ervaring niet in huis hebben om de juiste diagnose te stellen. Autotechniek Leenders houdt tijdens de diagnose nauw contact met de klant om goed te kunnen overleggen en de kosten duidelijk te houden. Ook omdat er vaak veel tijd nodig is om een fout op te sporen. Maar door de lange ervaring met diagnose is Autotechniek Leenders in staat om problemen snel op te lossen, omdat we simpelweg vaak tegen dezelfde storingen aanlopen.

 

Autotechniek Leenders heeft een starttarief voor diagnose van €124.95 incl. btw. Dat bestaat uit het uitlezen van de auto inclusief een uur arbeid, benodigde documentatie en gereedschap. Zo kunnen wij een goede indicatie geven van het probleem. Extra uren welke nodig zijn worden in overleg uitgevoerd en doorbelast tegen diagnose-uurtarief (€ 114,95 incl. btw).

diagnose 2.jpeg