Diagnose

Bij diagnose denken de meeste mensen aan elektrische storingen, maar niets is minder waar. Tegenwoordig zijn er veel complexe systemen in een auto, waaronder veel mechanische problemen. Denk daarbij aan een rammelende ketting van de motor, een kapotte kettingspanner, slecht schakelen van een automaatbak of gewoon een kraakje tijdens het rijden over een drempel. Bij Autotechniek Leenders zijn we gespecialiseerd om van deze klachten een goede diagnose te stellen met daarbij een juiste prijsopgave voor eventuele reparatie.

 

diagnose.jpeg

Wij werken regelmatig voor andere (auto)bedrijven, die zelf de kennis en/of ervaring niet in huis hebben om de juiste diagnose te stellen. Autotechniek Leenders houdt tijdens de diagnose nauw contact met de klant om goed te kunnen overleggen en de kosten duidelijk te houden. Ook omdat er vaak veel tijd nodig is om een fout op te sporen. Maar door de lange ervaring met diagnose is Autotechniek Leenders in staat om problemen snel op te lossen, omdat we simpelweg vaak tegen dezelfde storingen aanlopen.

 

Autotechniek Leenders heeft een starttarief voor diagnose van €124.95 incl. btw. Dat bestaat uit het uitlezen van de auto inclusief een uur arbeid, benodigde documentatie en gereedschap. Zo kunnen wij een goede indicatie geven van het probleem. Extra uren welke nodig zijn worden in overleg uitgevoerd en doorbelast tegen diagnose-uurtarief (€ 114,95 incl. btw).

 

Vermogenstestbank

Bij Autotechniek Leenders beschikken wij over een vermogenstestbank (ook wel een rollerbank genoemd) voor het testen van auto’s. Hiermee lukt het ons om snel en efficiënt moeilijk vindbare motorische- en aandrijvingsstoringen op te sporen en te analyseren.

Met onze testbank kunnen we defecten opsporen die niet veilig of moeilijk op de openbare weg te testen zijn. Vaak kloppen automobilisten aan met rijklachten die in de werkplaats niet optreden en dus moeilijk te lokaliseren zijn. Met onze vermogenstestbank kunnen we het belast meten en komen we de oorzaak van een mechanische of elektronicastoring van sneller op het spoor. Bovendien is het ideaal om uw auto perfect af te stellen en in te regelen. Een vermogensrun geeft ons de mogelijkheid om u zwart op wit aan te tonen over hoeveel vermogen en koppel uw voertuig exact beschikt.

diagnose 2.jpeg