Audi logoVolkswagen logoSeat logoAkoda logo
  • VAG specialist

  • Onderhoud en APK

  • Scherpe tarieven

  • Lekkere koffie

Even voorstellen

Autotechniek Leenders is sinds 1995 een begrip in Andelst. Henry Leenders is in 1995 begonnen in een werkplaats op de Ambachtsweg. Daar begonnen als eenmanszaak en door de grote technische en specialistische kennis was het bedrijf al snel uitgegroeid tot een begrip in Andelst. Henry Leenders stond bekend om zijn vele banden voor zeer scherpe prijzen en inbouw en afstellen van LPG installaties. Al snel bleek dat de werkplaats te klein werd en het bedrijf moest uitbreiden om de grote klantenkring te kunnen blijven bedienen.

In maart 1999 is Autotechniek Leenders daarom verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein "De Schalm" in Andelst. Ook zoon Jeroen Leenders had het autobloed al vroeg in zich. Als hij naast zijn opleiding tot autotechnicus vrij had was hij in de werkplaats van Autotechniek Leenders te vinden. Jeroen heeft een grote passie voor vw/audi auto's en heeft daar ook zijn hobby in. Het is natuurlijk heel mooi om van je hobby je beroep te kunnen maken. 

Door de jaren heen heeft Jeroen erg veel ervaring opgedaan door als hobby zelf snelle motorblokken te ontwikkelen en in te bouwen in andere Volkswagen modellen. Daardoor hebben we veel kennis in huis omdat je daar tegen problemen aanloopt die je met gewone reparaties en onderhoud niet tegenkomt.

Inmiddels is Autotechniek Leenders gegroeid tot een specialistisch bedrijf met veel kennis en een allround werkplaatsuitrusting. In 2003 heeft Autotechniek Leenders een eigen spuitcabine gebouwd en de schade-afdeling was een feit. Ook is er een voorbewerkingsafdeling met een richtbank om daar de auto klaar te maken om de spuitcabine in te gaan.